KvINL Erkend installateur

Kwaliteit aantonen, dat is de essentie van KvINL. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist. Bovendien draagt een label bij aan het professioneel imago van het bedrijf.


Sterkin Erkend 'De echte installateur'

Wij zijn in het bezit van de gastechnische erkenningsregeling (REG) en de watertechnische erkenningsregeling (REW).
De belangrijkste taak van de stichting Sterkin, is het ten uitvoer brengen van de erkenningsregelingen voor de gastechnische, watertechnische, elektrotechnische en sfeerverwarming installateurs en vergunninghouders.
De erkenningsregelingen zijn er om de wederzijdse belangen van de installateur en de opdrachtgever te dienen. De opdrachtgever wil weten wat de erkend installateur kan leveren en wenst zekerheid over levering van de afgesproken kwaliteit. Het kenmerk van deze erkenningsregelingen is de opname in een register.


Leerbedrijf

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.
Bij ons bedrijf kunnen (v)mbo-leerlingen stage lopen als onderdeel van hun opleiding.Nefit

Installatiebedrijf ter Beek is officieel Nefit dealer.
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern.
Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is deze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.


VCA

Al onze monteurs zijn in het bezit van het B-VCA diploma.
Het B-VCA diploma houdt in dat de monteurs de basiskennis bezitten van VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) zoals die is gesteld door VCA. Wij geven daarmee aan dat zij veilig werken en daarbij rekening houden met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.


Uneto-VNI

UNETO-VNI behoort tot de grootste brancheorganisaties in Nederland.
Bij UNETO-VNI zijn 1.350 bedrijven in de technische detailhandel aangesloten, waarvan circa zeventig specialist zijn in het repareren van consumenten-elektronica. Daarnaast zijn ongeveer vijfduizend installatiebedrijven lid van deze organisatie. Daarmee vertegenwoordigen zij negentig procent van de omzet in deze branche. Als werkgeversorganisatie vormen ze dan ook een factor van betekenis.