InstallQ Erkend installateur

InstallQ was voorheen KvINL en Sterkin. Per 1 januari 2019 zijn KvINL en Sterkin gefuseerd en gaan verder als IntstallQ.

De fusie tussen KvINL en Sterkin tot de nieuwe Stichting InstallQ zorgt ervoor dat er meer duidelijkheid en een grotere transparantie ontstaat. Wij zijn een gastechnisch en watertechnisch erkend installatiebedrijf.
Goede kwaliteitsborging is namelijk gebaat bij een breed draagvlak, veel duidelijkheid en zekerheid, tegen aanvaardbare kosten. Dit ontstaat alleen als er een brede afstemming is tussen en met verschillende partijen. Het laten bestaan van meerdere stichtingen die zich met kwaliteitsborging bezighouden helpt in dat geval niet om tot succesvolle regelingen te komen.

Kwaliteit aantonen, dat is de essentie van InstallQ. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist. Bovendien draagt een label bij aan het professioneel imago van het bedrijf.


Techniek Nederland

Vanaf 15 januari 2019 gaat Uneto-VNI verder onder de naam Techniek Nederland.

Techniek Nederland behoort tot de grootste brancheorganisaties in Nederland.
Bij Techniek Nederland zijn 1.350 bedrijven in de technische detailhandel aangesloten, waarvan circa zeventig specialist zijn in het repareren van consumenten-elektronica. Daarnaast zijn ongeveer vijfduizend installatiebedrijven lid van deze organisatie. Daarmee vertegenwoordigen zij negentig procent van de omzet in deze branche. Als werkgeversorganisatie vormen ze dan ook een factor van betekenis.


Leerbedrijf

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Bij ons bedrijf kunnen (v)mbo-leerlingen stage lopen als onderdeel van hun opleiding.Nefit

Installatiebedrijf ter Beek is officieel Nefit dealer.

Wij kiezen er bewust voor om alleen Nefit cv ketels en warmtepompen te verkopen en te installeren. Zo zijn wij er zeker van dat wij een goed product verkopen en hebben wij alle kennis in huis om uw ketel te onderhouden of te repareren.

Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern.
Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is deze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.


VCA

Al onze monteurs zijn in het bezit van het B-VCA diploma.

Het B-VCA diploma houdt in dat de monteurs de basiskennis bezitten van VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) zoals die is gesteld door VCA. Wij geven daarmee aan dat zij veilig werken en daarbij rekening houden met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Wij werken volgens de richtlijnen van VCA maar hebben geen certificaat.