Servicecontract CV ketel

Voor het goed functioneren van een installatie waarbij zuinig verbruik van energie, veiligheid, lange levensduur en voorkoming van storingen van belang is, is een jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt aan de installatie noodzakelijk. Uw cv ketel doet elke dag ongemerkt en zonder probleem zijn werk. Zeker als u net een nieuwe cv ketel heeft aangeschaft.
Om er voor te zorgen dat uw cv ketel u nooit in de steek zal laten is het echter noodzakelijk hem elk jaar te laten controleren en schoon te laten maken. Voor een perfecte en veilige werking is dit een absolute vereiste.

Bent u geïnteresseerd? Vraag ons naar de voorwaarden en verschillende tarieven! Wij kunnen u een contract toesturen waarin u precies kan nalezen wat het contract inhoud. Vervolgens aan u de keus om het contract af te sluiten. Een onderhoudscontract kunnen wij alleen aanbieden voor Nefit cv ketels.

Mail uw naam, adres en cv ketel gegevens naar:
administratie@itb-bunschoten.nl en wij doen u vrijblijvend een contract toekomen.


Onderhoudsbeurt cv ketel

U kunt door ons ook een eenmalige onderhoudsbeurt uit laten voeren zonder contract. Dit is alleen mogelijk als u een Nefit, Intergas of Remeha cv ketel heeft.

Vraag ons naar de tarieven van de onderhoudsbeurten.


Storing

Heeft u een storing aan uw Nefit cv ketel en u heeft bij ons een onderhoudscontract afgesloten?
U kunt ons 24 uur per dag / 7 dagen per week bellen op 033-2980145.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen als u geen onderhoudscontract heeft, echter kunnen wij dan niet garanderen dat wij de storing binnen 24 uur kunnen verhelpen. Onze storingsdienst repareert alleen Nefit cv ketels.


WTW Ventilatiesystemen

Voor een optimale werking van uw WTW ventilatiesysteem is het belangrijk dat roosters e.d. regelmatig schoon worden gemaakt om zo ook daadwerkelijk frisse lucht in uw woning of bedrijf te laten circuleren.
Op de foto ziet u een schoon rooster uit een WTW installatie en een rooster na 6 maanden gebruik...
Wij raden u aan uw roosters regelmatig te reinigen. Mocht u dit niet zelf kunnen dan kunt u dit uiteraard ook door ons uit laten voeren.


Onderhoud daken en goten

Om uw daken in goede staat te houden en lekkages te voorkomen wordt periodiek onderhoud door ons aanbevolen.

Wij kunnen uw dak jaarlijks voor u nakijken en controleren op zwakke plekken.
Bij een onderhoudscontract voor uw dak maken wij o.a. uw goten schoon, plakstukken tbv hemelwaterafvoeren worden gecontroleerd. Randafsluitingen, afsluitprofielen, doorvoeren en expansievoegen worden op waterdichtheid gecontroleerd. De dakbedekking wordt gecontroleerd op beschadigingen, vervuiling, plooivorming en andere afwijkingen. Afval, bladeren en vuurwerkresten worden verwijderd.
Voor een contract kunt u contact met ons opnemen wij kunnen u dan een passend voorstel doen.

U kunt ook uw dak en goten zonder contract door ons laten schoonmaken.